Agenda Valencia 29 tot en met 31 maart 2019

agenda-valencia-pergola-marina-de-valencia

Agenda Valencia 29 tot en met 31 maart 2019 staat voor je klaar. Bekijk eerst deze agenda, voordat je eropuit gaat, want je kunt genieten van mooie volksdans, gratis musea bezoeken, naar de leukste rommelmarkt bij voetbalstadion Mestalla… en wat te denken van een wandeltour of fietstour? We zien elkaar in Valencia. ¡Nos vemos en Valencia!

28 tot en met 31 maart: Marktje op Mercado de Tapinería

Op een van de gezellige pleinen van Valencia, Mercado de Tapinería, wordt altijd wel iets georganiseerd. Zo ook dit weekend: Les Tendetes. Een kleine markt met kleine ondernemers die hun spullen verkopen, zoals accessoires, kleding en hebbedingetjes. En dat alles voor een leuke prijs.

Tijd
11:00 uur tot 21:00 uur

Locatie
Mercado de Tapinería

Agenda-Valencia-Mercado-Tapineria

Fietstours en Wandeltours

Wil jij de leukste en mooiste plekken van de stad Valencia wandelend of fietsend met een van onze gidsen ontdekken? Boek dan snel je tour en ervaar Valencia van haar mooiste kant! Tijdens de fietstour ontdek je het futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias, de rivierbedding Jardín del Turia en het historisch centrum van Valencia.

Geplande Fietstours

Zaterdag 30 maart: 10:00 uur – 13:00 uur

Liever wandelen? Dan ontdek je tijdens de wandeltour al het moois van de oude binnenstad, ofwel Ciutat Vella. Bovendien bezoek je ook de oude zijdebeurs, La Lonja.

fietstour-valencia-wandeltour

Zaterdag 30 maart: Gratis concert in de haven

Terug van weggeweest: de concerten in de mooie pergola in de haven van Valencia! Deze keer georganiseerd door Cerveza Alhambra. Tot en met 25 mei 2019 kun je elke zaterdag genieten van een gratis concert.

Op 30 maart is er muziek van Vancouvers en Senior i El Cor Brutal.

Tijden
11:30 uur tot 14:30 uur

Website
Ga hier naar de website met alle tijden en optredens

Locatie
Pergola Modernista, Plaza de la Sal (haven Valencia)

agenda-valencia-pergola-marina-de-valencia

Zondag 31 maart: Rastro bij voetbalstadion Mestalla

Elke zondagochtend is er El Rastro! De parkeerplaats bij voetbalstadion Mestalla wordt omgetoverd tot een grootse rommelmarkt, ook wel Mercado Extraordinario del Rastro genoemd. Dit is een grote vlooienmarkt vol snuisterijen die heerlijk is om overheen te struinen. Lees hier meer over deze vlooienmarkt!

Tijd
08:00 uur tot 13:30 uur

Locatie
Plaza Luis Casanova

Wil je een rondleiding door het stadion van voetbalclub Valencia C.F.? Bestel dan je kaarten door hier te klikken. Veel plezier!

agenda-rastro-valencia

Zondag 31 maart: Bailes regionales! 

Geniet van mooie traditionele Valenciaanse volksdans op Plaza de la Virgen!

Tijd
11:30 uur tot 13:00 uur

Locatie
Plaza de la Virgen

Volksdansen-Mercat-Central-valencia-agenda

Zondag 31 maart: Gratis naar musea en bezienswaardigheden

Onthoud dat op zondag altijd bijna alle musea en monumenten GRATIS te bezoeken zijn. Bezoek de indrukwekkende ondergrondse stad Valentia, dwaal rond in de imposante kathedraal van Valencia of bezoek het Fallas-museum!

archeologisch-centrum-valencia-Centro-Arqueológico-Almoina

Feestdagen Valencia 2019

Wil je weten wat er dit jaar allemaal te doen is in Valencia? Ga dan naar het jaaroverzicht 2019 van de feestdagen in Valencia. Het programma van Semana Santa Marinera, de Heilige Week voor Pasen, is ook bekend. Klik hier!

Beleef de leukste uitjes in Valencia

Ga eropuit en bestel hier alvast de leukste uitjes  voor in en rondom Valencia.

Mestalla

Boek hier je hotel in Valencia met korting!

De leukste en fijnste hotels hebben wij voor jou op een rij gezet. Bekijk deze hotels, appartementen en B&B’s in Valencia (én ontvang korting en een welkomstgeschenk). Bij een aantal hotels hebben we nu de korting verhoogd!

Casa-del-Patriarca-Valencia

Eten en drinken in Valencia

Benieuwd naar waar je in Valencia lekker kunt eten en borrelen? Bekijk hier al onze aanraders!

restaurant-valencia-juan-de-juanes