Wandeltours en Fietstours Valencia

fietstour-valencia-wandeltour

In Valencia valt zoveel te beleven en hoe kun je nou in ieder geval de belangrijkste bezienswaardigheden en plekken hebben gezien? Tours Valencia, een tour met een gids is dan echt de beste keuze en dan helemaal met onze gidsen. Zij zijn namelijk erkend door de Valenciaanse overheid en dat betekent dat zij officeel gids zijn. 

Tours Valencia

We hebben verschillende tours voor je samengesteld. Aan jou de keuze voor welke je gaat. Op de fiets van het oude centrum, via de enorme rivierbedding Jardín del Turia naar het betoverende Cuidad de las Artes y las Ciencias. Of een wandeltour door het prachtige Ciutat Vella, ofwel de oude binnenstad. Een wandeltour door de Stad van de Kunsten & Wetenschappen. Maar ook tours op maat kunnen we voor je samenstellen. Noem ons je interesses en wij gaan ermee aan de slag.  Voor je het weet, fiets en wandel je door Valencia!

Fietstour Historisch Centrum, Futuristische Stad & Turia

Als je het oude en nieuwe van de stad Valencia wilt ontdekken, dan is deze tour helemaal geschikt. We gaan langs de mooiste hoogtepunten van de oude stad. Op ons gemakje fietsen we door Jardín del Turia, de groene rivierbedding. En we bezoeken de spectaculaire Stad van de Kunsten & Wetenschappen, ofwel La Ciudad de las Artes y Las Ciencias. Dit is een soort modern keramiekparadijs. Onze gids vertelt je ondertussen alles over de geschiedenis en de leukste weetjes van Valencia.

Je kunt ook kiezen voor een privétour en al je interesses aan ons doorgeven. Wij stellen daarmee een mooie tour voor je samen. Hierbij hangt de prijs af van het aantal mensen en de invulling van de tour.

Geplande tours

Woensdag 13 maart: 10:00 uur
Zaterdag 23 maart: 10:00 uur
Woensdag 27 maart: 10:00 uur

Meld je hiervoor alvast aan via WhatsApp, sms, mail of het reserveringsformulier.

Informatie

Reguliere prijs: €35,- | Inclusief: fiets | Duur: 3 uur | Datum: op aanvraag |
Talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans
Aanvraag: nos.vemos.valencia@gmail.com of +31-6 30 267 929

Wandeltour Ciutat Vella

De oude binnenstad, ofwel Ciutat Vella in het Valenciaans, kun je echt het beste ontdekken aan de hand van een gids. Er is zoveel moois te aanschouwen en zoveel interessants te vertellen. Op een luchtige manier vertellen we over de verschillende wijken, architectuur, rijkdommen en de Valenciaanse cultuur. Je wandelt langs de mooiste plekken van Valencia: Estación del Norte, Plaza del Ayuntamiento, Mercat Central… en naar La Lonja, de zijdebeurs waar vroeger het zeetribunaal zetelde. En natuurlijk de wijk El Carmen, waar je de ene naar de andere muurschildering tegenkomt. De vele pleinen, kathedralen… noem maar op. Je krijgt echt een heel goed beeld van de prachtige stad Valencia! Ondertussen geven wij je tips over waar je het beste kunt eten, drinken, winkelen en welke bezienswaardigheden en musea je van binnen gezien moet hebben.

Geplande tours

Vrijdag 8 maart: 14:30 uur
Vrijdag 22 maart: 14:30 uur

Meld je hiervoor alvast aan via WhatsApp, sms, mail of het reserveringsformulier.

Informatie

Reguliere prijs: €35,- | Inclusief: entree La Lonja | Duur: 2,5 uur | Datum: op aanvraag |
Talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans
Aanvraag: nos.vemos.valencia@gmail.com of +31-6 30 267 929

Wandeltour Ciudad de las Artes y las Ciencias

De blikvanger van Valencia is Ciudad de las Artes y las Ciencias, ofwel de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Deze betoverende plek met witte parels mag je niet gemist hebben. Onze gidsen weten je alles over deze moderne stad te vertellen. Wat we je in ieder geval al kunnen zeggen, is dat de beroemde Santiago Calatrava de architect is. Je ontdekt Palau de les Arts Reina Sofia, Hemisfèric, Museu de les Ciències Príncipe Felipe, Ágora, Umbracle, Puente de l’Assut de l’Or en Oceanogràfic.

Mocht je ook in één of meerdere gebouwen naar binnen willen of naar het dichtbij gelegen Museo Fallero, is dat ook zeker een mogelijkheid. Laat dat van tevoren dan even weten. Dan regelen wij alvast de entreekaartjes. Of als je met onze gidsen een privébezoekje wilt doen, kan dat natuurlijk ook.

Informatie

Reguliere prijs: op aanvraag | Duur: 1 uur | Datum: op aanvraag |
Talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans
Aanvraag: nos.vemos.valencia@gmail.com of +31-6 30 267 929

Gids Annick

Wil je graag met onze lokale gids Annick op pad. Zeker doen! Haar moedertaal is Nederlands en daarnaast spreekt ze Frans, Spaans en Engels. Annick is een ontzettend vrolijke, gezellige en positieve dame, die je alles kan vertellen over de prachtige stad Valencia. En ook als je de Comunidad Valenciana wilt ontdekken, is dat mogelijk. Wat dacht je van de middeleeuwse steden Sagunto en Requena, een meer dan honderd jaar oude sinaasappelboomgaard of een bezoek aan een typische wijnboer? Aangezien Annick een offcieel erkende gids is, weet je zeker dat je op eigenlijk al je vragen over Valencia een leuk en boeiend antwoord kunt verwachten. Annick woont al meer dan 20 jaar in Spanje en kan je dus ook nog tips geven over andere mooie steden op dit zonnige Iberische schiereiland. ¡VIVA VALENCIA!

Gids Paula

Kies je voor Paula, dan kies je voor een erkende Spaanse gids. Zij spreekt Spaans en Engels en is helemaal gek van de geschiedenis, architectuur en cultuur van Valencia en de Comunidad Valenciana. Ze is geboren in Spanje, heeft korte tijd in Vlaanderen gewoond en naast dat ze gids is, zet ze zich in voor de ontwikkeling van de wijk Extramurs. Deze wordt ook wel distrito 8 genoemd en organiseert allerlei evenementen. Gids Paula laat je de interessantste en bijzonderste plekken van de stad zien. Ga je met Paula mee door de wijk El Carmen voor een Street Art Tour, smul je van de lekkerste tapas en drankjes tijdens de Tapas Tour of ga je de mooiste architectonische gebouwen langs? Maar ook tours op maat zijn mogelijk. Geef je interesses aan en wij stellen samen met Paula een leuke tour voor je samen!

Binnenkort verschijnt hieronder een foto van gids Paula

Reserveer hier je wandeltour of fietstour met gids in Valencia