¡NOS VEMOS! Exclusief

valencia-nos-vemos-exclusief

Eropuit in Valencia en overal naar binnen stappen en genieten zonder dat u nog hoeft te betalen? Dat is ¡NOS VEMOS! Exclusief. Wij regelen namelijk alles voor u. Of het nou een heerlijk speciaal diner in een restaurant is of een fietstour met een gids. Maar ook als het gaat om vliegtickets en hotels, staan wij voor u klaar. 

¡NOS VEMOS! Exclusief

Als u op vakantie gaat, wilt u zoveel mogelijk genieten en u zo min mogelijk bezighouden met het regelen van uitjes, hotels en vliegtickets. U vraagt en wij van ¡NOS VEMOS! Exclusief regelen alles.

En dat gebeurt in 3 ongelooflijk makkelijke stappen:

1. Aanvraag

U wilt graag een speciale avond in Valencia, maar u weet niet waar u het lekkerst en bijzonderst kunt eten. Vliegtickets, auto, treintickets en een hotel boeken laat u liever aan een ander over. Uitjes naar bijvoorbeeld een bodega of natuurpark Albufera laat u alvast regelen. Een dagje naar een stad of dorp in de omgeving staat op uw lijstje. En natuurlijk wil je een comfortabele fiets en een gids die je rondleidt. En daarvoor schakelt u ¡NOS VEMOS! Exclusief in. U geeft aan wat u graag wilt en op welke daum en wij beantwoorden u met een speciaal voor u samengesteld (e) pakket, reis, excursie of uitje. Ook als het gaat om bedrijfsuitjes of -reizen.

2. Communicatie

De aanvraag kunt u sturen naar nos.vemos.valencia@gmail.com of u vult onderstaand formulier in. Wij stellen de reis, excursie of het uitje samen en mailen u alle informatie inclusief factuur. Bent u helemaal tevreden? Dan betaalt u de factuur. Als u de factuur heeft betaald, kunnen wij daarna met elkaar communiceren via WhatApp of per sms. Blijft u toch liever via de mail in contact, is dat natuurlijk ook helemaal goed.

3. Betaling

Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. De eerste mogelijkheid is dat u naar aanleiding van de factuur het bedrag via internetbankieren overmaakt.
  2. Een tweede mogelijkheid is dat wij u een tikkie via WhatsApp sturen en dat u het bedrag met Tikkie betaalt.

In beide gevallen zullen wij u op de hoogte brengen van de verwerkte betaling.

Contact

Ga hiernaartoe voor onze contactgegevens of vul onderstaand contactformulier in.