Cursus paella koken in het centrum van Valencia

Cursus paella koken! Altijd al willen weten hoe je een lekkere paella bereidt? Dat kan!
Wij hebben het zelf op de professionele manier geleerd bij Escuela de Arroces y Paella Valenciana en hieronder lees je hoe jij dit ook kunt leren.

Kookcursus paella in Valencia

Mercat Central

Aan het begin van de kookcursus paella loop je naar Mercat Central* om alle ingrediënten te kopen. Ondertussen vertelt een paella-kenner over de geschiedenis van de markthal, de groenten, het vlees of de vis.

Kokkerellen

Na terugkomst in de paellakookschool is het tijd om te gaan koken. Schort aan, muts op en achter het gasfornuis! Een gezellige Spaanse chef legt alles stap voor stap uit en binnen de kortste keren staat de paella heerlijk voor je neus te pruttelen in de pan.

Voorgerechten, paella, dessert, wijntjes en likeurtje 

Voordat je je eigen paella serveert en opeet, krijg je heerlijke voorgerechten met wijntjes erbij. Daarna zet je de puntjes op de i om de paella op te kunnen peuzelen. Natuurlijk drink je hierbij nog wat wijntjes. Als afsluiter een typisch Valenciaans dessert met een Spaanse likeur.

Diploma

Het is een cursus met veel lol. Dus we weten zeker dat je er een boel plezier aan gaat beleven! Als bewijs krijg je een heus paelladiploma!

Korting

Wij zouden ¡NOS VEMOS! niet zijn als we je geen leuke korting zouden geven op deze kookcursus paella.

Door de code ‘NOSVEMOS’ in te vullen op de website van de paellaschool onder ‘Redeem Coupon Code’ in het winkelwagentje, krijg je 5% korting op de totaalprijs.

Website & Reserveren

Op de website van de paella-kookschool vind je meer informatie en daar dien je ook de reservering voor de kookcursus paella te maken. Jij kiest zelf de dag, het tijdstip en de soort paella die je wilt bereiden.

Jouw ervaring

Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw ervaring. Dus heb je de cursus paella koken gedaan, dan zouden we het heel erg leuk vinden als je een foto achterlaat op onze Facebook-pagina.

Grote groepen

Als je met een grote groep bent, kunnen wij voor jullie de cursus reserveren. Vul onderstaand reserveringsformulier in en geef aan wanneer jullie precies willen koken. Wij regelen de rest.

Locatie

De kookschool Escuela de Arroces y Paella Valenciana ligt in het mooie historische centrum van Valencia in de wijk El Carmen.

Adres: Calle Obispo Don Jerónimo, 8