Tickets Uitjes Valencia

Ga je naar of ben je in Valencia? Koop dan hier online tickets voor de beste bezienswaardigheden en attracties via ¡NOS VEMOS!. Dan weet je zeker dat je al het moois in Valencia voor een voordelige prijs bezoekt. Mocht het zo zijn dat je om wat voor een reden dan ook geen tickets kunt bestellen op de desbetreffende website, dan kunnen wij dat ook voor je doen.

Heel veel plezier!

Tikcets-Ciudad-de-las-Artes-Ciencias-Valencia

Het is een van dé toeristische trekpleisters van de stad: Ciudad de las Artes y las Ciencias. Deze Stad van de Kunst en de Wetenschap is één groot architectonisch futuristisch wonder met onder andere een wetenschapsmuseum en gigantisch zeeaquarium. Ga bijvoorbeeld naar een 3D-film in bioscoop L’Hemisfèric of maak er een daguitje van in L’Oceanográfic. Loop door de botanische tuin L’Umbracle of doe wetenschappelijke testjes in Museo de las Ciencias Príncipe Felipe. Lees hier alle informatie over Ciudad de las Artes y las Ciencias. Klik hiernaast op de oranje knop om rechtstreeks kaarten te reserveren voor een van de bestemmingen in het wetenschapspark. Ook is het mogelijk om combitickets te kopen, dan ben je voordeliger uit!

Tickets-Mestalla-Valencia

Ontdek het voetbalstadion van de succesvolle voetbalclub Valencia C.F. Sinds 2013 is het mogelijk om de Mestalla Forever Tour te maken in het stadion. Je loopt hier onder andere door de kleedkamers, komt op het veld, kijkt in de perszaal en ziet de belangrijkste trofeeën van de club. Er is ook een muur vol attributen van bekende oud-spelers van Valencia C.F. Denk bijvoorbeeld aan de door gras groen gekleurde voetbalschoenen van oud-speler David Silva, die momenteel uitkomt voor het Engelse Manchester City. Ook bijzonder is de oude keramiekbar binnen in het stadion die nog helemaal intact is gebleven. En natuurlijk kun je de voetbalshirts van de voetbalclub door de jaren heen bekijken. Lees hier meer over de tour en klik hiernaast op de oranje knop om rechtstreeks online kaarten te reserveren voor de stadiontour!

Tickets-Bioparc-Valencia

BIOPARC bevindt zich aan het begin van Jardín del Turia en heeft een oppervlakte van circa honderdduizend vierkante meter. Je zult hier geen ijsberen vinden, want het park herbergt alleen dieren uit Afrika. Het park heeft geprobeerd de natuurlijke habitat zo goed mogelijk na te bootsen. Zo zie je bijvoorbeeld nergens hekwerken of tralies, maar juist veel rotsblokken, bomen, zand en water. Dit geeft als je er rondloopt een wat vrijer gevoel en het voelt niet direct aan alsof je in een dierentuin bent. Daarnaast lopen veel dieren door elkaar heen en heeft het park geprobeerd elk dier zoveel mogelijk ruimte te geven. Een dagje BIOPARC is een perfect uitje voor het hele gezin! Lees hier meer en klik hiernaast op de oranje knop om rechtstreeks online entreekaarten te kopen!

Tickets-Palau-Arts-ciencias-Valencia

In Palau de les Arts is het mogelijk om met een gids door het prachtige operagebouw te lopen en alle zalen te bewonderen! Het indrukwekkende gebouw is in totaal 230 meter lang, 75 meter hoog en heeft 14 verdiepingen waarvan 3 onder de grond. Hoewel velen er een andere mening over hebben, krijgen wij heel erg het gevoel in de karkas van de walvis te lopen. Met name wanneer je je op de onderste verdiepingen bevindt. Beneden aan de achterkant van het operagebouw heb je én een prachtig uitzicht over de gehele Stad van de Kunst en Wetenschap en je kunt hier tevens een drankje nuttigen op het terras buiten. Lees hier meer over Palau de les Arts Reina Sofía en klik hiernaast op de oranje knop om rechtstreeks kaarten te reserveren voor een tour!

tickets-valencia

Naast bovenstaande attracties kun je nog naar veel meer trekpleisters in Valencia en in de Comunidad Valenciana. Stap eerst op de bus van Valencia Bus Tour om de stad Valencia rustig te bekijken. Je kunt kiezen tussen 3 verschillende routes. Wellicht kies je voor de route langs Ciudad de las Artes y las Ciencias. Hier bevindt zich Oceanogràfic, waar je je tussen de haaien begeeft. Of je bent sportief en neemt zelf het heft in handen op een segway.   

Ga in Benidorm helemaal los in het attractiepark Terra Mítica. Als je dol bent op dieren, is een bezoekje aan Terra Natura (Benidorm) zeker een aanrader. Liever alleen de waterdieren bewonderen? Kies dan voor MundoMar (Benidorm). Ben je zelf een waterrat, trek dan je zwembroek aan en duik in de wondere wereld van waterpark Aqua Natura (Benidorm). Of kies voor waterpark Aqualandia (Benidorm). 

Vind je Benidorm te ver reizen vanaf Valencia? Binnen een uur plons je in het water in het gave waterpark Aquópolis (Cullera).

Een dagje naar de mooie stad Murcia? Glij dan ook van de glijbaan in Aquópolis (Torrevieja).

Bezoek de prachtige en historische stad Elche en combineer dit met een dagdeel in het safaripark Rio Safari.

Betaling

Mocht het zo zijn dat je niet in het bezit bent van een kredietkaart/creditcard, kunnen wij de kaarten ook voor u reserveren. Dat kan op 2 manieren:

  1. U betaalt ons via een Tikkie en daarna mailen wij u de tickets.
  2. U betaalt ons via internetbankieren en daarna mailen wij u de tickets.