Agenda Valencia 25 tot en met 28 januari 2019

Parken-Valencia-Jardines-del-Hospital

Lees in deze nieuwe agenda wat er allemaal te doen is dit weekend in Valencia! Naast de georganiseerde evenementen, is er altijd genoeg te zien en te beleven in deze leuke stad en hieronder lees je wat je zoal kunt doen! ¡Buen fin de semana!

Zaterdag 26 januari: Baños del Admirante

Bezoek vandaag gratis het eeuwenoude badhuis dat verstopt zit in Valencia. Je kunt HIER alles lezen over dit prachtige badhuis dat de gemeente nu beschikbaar stelt om gratis te bezichtigen.

Tijd
09:00 tot 14:00 uur

Locatie
Carrer dels Banys de l’Almirall, 35

Baños-Almirante

Zondag 27 januari: Markt op Plaza del Ayuntamiento

Het stadhuisplein is waar je deze zondag moet zijn om kennis te maken met “de achtertuin” van Valencia. 27 januari vindt namelijk de 4e editie van “De l’Horta a la Plaça” plaats wat letterlijk betekent: van de moestuin naar het plein. Er zullen allerlei kraampjes staan vol met groenten, er is muziek en dans en er zijn activiteiten voor kinderen. Loop zeker even langs!

Tijd
10:00 tot 16:00 uur

Locatie
Plaza del Ayuntamiento

valencia-plaza-del-ayuntamiento

Zondag 27 januari: Bailes regionales! 

Geniet van mooie traditionele Valenciaanse volksdans op Plaza de la Virgen!

Tijd
11:30 tot 13:00 uur

Locatie
Plaza de la Virgen

Volksdansen-Mercat-Central-valencia-agenda

Zondag 27 januari: Rastro bij voetbalstadion Mestalla!

Elke zondagochtend is er El Rastro! De parkeerplaats bij voetbalstadion Mestalla wordt omgetoverd tot een grootse rommelmarkt, ook wel Mercado Extraordinario del Rastro genoemd. Dit is een grote vlooienmarkt vol snuisterijen die heerlijk is om overheen te struinen. Lees hier meer over deze vlooienmarkt!

Tijd
08:00 tot 13:30 uur

Locatie
Plaza Luis Casanova

Wil je een rondleiding door het stadion van voetbalclub Valencia C.F.? Bestel dan je kaarten door hier te klikken. Veel plezier!

agenda-rastro-valencia

Zondag 27 januari: Gratis naar musea en bezienswaardigheden

Onthoud dat op zondag altijd bijna alle musea en monumenten GRATIS te bezoeken zijn. Bezoek het prachtige oude paleis Marqués de Dos Aguas, loop rond in de zijdebeurs La Lonja de la Seda of  kijk vanuit de toren van de Catedral de Valencia op de stad uit!

Museo-Nacional-de-Cerámica-valencia

Maandag 28 januari: Gratis klassiek concert op prachtlocatie

Op elke laatste maandag van de maand kun je in het Keramiekmuseam, het voormalig Palacio del Marqués de Dos Aguas genieten van een prachtig klassiek orkest. Helemaal gratis! Het begint om 20:00 uur, maar je moet er wel ruim van tevoren zijn, want vol = vol. Het concert vindt plaats in de mooie danszaal.

Tijd
20:00 uur

Locatie
Palacio del Marqués de Dos Aguas (Keramiekmuseum)
Carrer del Poeta Querol, 2

Museo-Nacional-de-Cerámica-valencia

Bestel de leukste uitjes in Valencia

Ga eropuit en bestel hier alvast de leukste uitjes in en rondom Valencia.

bioparc-valencia

Feestdagen Valencia 2019

Wil je weten wat er dit jaar allemaal te doen is in Valencia? Ga dan naar het jaaroverzicht 2019 van de feestdagen in Valencia.

corpus-christi-valencia

Boek hier je accommodatie in Valencia

De leukste en fijnste accommodaties hebben wij voor jou op een rij gezet. Bekijk onze hotels, appartementen en B&B’s in Valencia (én ontvang korting en een welkomstgeschenk).

hotel-boutique-Balandret-valencia