Casa del Patriarca: warm, knus en persoonlijk

hotel-valencia-Casa-del-Patriarca

Slaap via ¡NOS VEMOS! met korting bij Casa del Patriarca én ontvang een heerlijke fles wijn als welkomstcadeau op je kamer.

Hoe werkt het?
1. Ga naar de website van Casa del Patriarca
2. Gebruik de kortingscode nosvemos en voer die in als promotiecode
3. Mail ons na het reserveren de boekingsbevestiging: nos.vemos.valencia@gmail.com
4. Geef in deze mail aan of je liever rode of witte wijn op je kamer hebt
5. Bij aankomst staat de fles wijn op je te wachten!

Mocht het zo zijn dat een kortingscode plotseling niet werkt, stuur ons dan een mailtje en wij zorgen ervoor dat je alsnog korting krijgt!

Haga una reserva en Casa del Patriarca con un descuento de ¡NOS VEMOS!. Introduzca el código de promoción nosvemos en la página web de Casa del Patriarca cuando hagas su reserva y reciba el descuento. Después nos mande la confirmación de la reserva por correo electrónico (nos.vemos.valencia@gmail.com)  y obtenga una botella de vino en su habitación!

Cuando el código no funciona, puedes enviarnos un correo electrónico y te damos el descuento.

Use our promotion code to get a discount on your stay at Casa del Patriarca in Valencia! Apply the promotion code nosvemos when you make your reservation online on the website of Casa del Patriarca. Send your confirmation of the booking to nos.vemos.valencia@gmail.com and receive a bottle of wine when you’ll arrive!

If the promotion code does not work, send us a mail and we will give you the discount.

Casa del Patriarca

Plaza del Patriarca is zo’n lekker pleintje waar je onder de sinaasappelbomen doorloopt en vooral de lokale Valenciaan tegenkomt. En net om de hoek van dit leuke plein in een smal straatje zit Casa del Patriarca verstopt, een plek waar je in alle rust kunt verblijven als je in Valencia bent!

Casa del Patriarca is al sinds 1934 een pension en wist halverwege de jaren ’30 met pijn en moeite de Spaanse burgeroorlog te overleven. Sinds enkele jaren staan Raquel en Vincent aan het roer en hebben ze het gebouw helemaal ingericht naar hun eigen smaak en wensen. En deze twee gastvrije en vriendelijke eigenaren laten ons een nachtje in een van de kamers slapen!

Kamer met balkon

We slapen aan de voorkant van Casa del Patriarca en kijken vanaf daar uit op de sinaasappelbomen op het plein. We hebben de kamer met el mirador, oftewel een balkon dat volledig omringd is met glas. Op het balkonnetje staat een gezellig houten tafeltje met twee stoeltjes, wat het geheel direct heel sfeervol maakt.

De kamers van Casa del Patriarca

De kamer heeft alles wat je nodig hebt. We zien meteen dat de eigenaren gevoel hebben voor het inrichten van de kamers. Ze hebben voor de juiste kleuren gekozen en alles voelt heel natuurlijk aan. Omdat zij zo van Valencia houden, hebben ze enkele details van de stad erin verwerkt. De vloer van de badkamer bestaat bijvoorbeeld uit keramiektegels, er hangt een oude radiator in Valenciaanse stijl en een kapstok van zwarte buizen, die ze bij de loodgieter op de kop hebben getikt.

Het ontbijt

Het bed ligt heerlijk, je wordt wakker onder een fijne regendouche en het zonnetje straalt als we de volgende ochtend uit het raam van el mirador hangen. Als je je hebt opgedirkt, loop je via de authentieke trap naar beneden en nuttig je je ontbijtje bij Cafeteria Bomaby. Dit tentje zit in hetzelfde pand en voor slechts een paar euro eet je pan con tomate en drink je kop koffie en een glaasje zumo de naranja. Casa del Patriarca voelt echt een beetje als thuis en maakt het daarom aangenaam om te vertoeven!

Fietsverhuur

Bij Casa del Patriarca is het mogelijk om fietsen te huren en op die manier de stad en omgeving te verkennen. Vraag bij de receptie om alle informatie.

Omgeving

Casa del Patriarca ligt in een prachtig deel van de stad Valencia, waar je bij heel veel luxe winkels de mooiste en duurste spullen kunt kopen. Vanaf het balkon kijk je recht tegen de prachtige Universidad La Nau aan. Hierin zit een museum, waar verschillende exposities worden getoond. Bovendien kun je hier een kopje koffie drinken in de patio. Aan het Plaza del Colegio de Patriarca zit een aantal restaurants waar je lekker kunt eten. Achter het plein zit het Keramiekmuseum (een van onze favorieten) en na een paar minuutjes lopen, via een een tussenstop voor een menú del día op het gezellige Plaza de Rodrigo Botet, sta je alweer op het balkon van Ayuntamiento de Valencia.

Adres

Carrer de Salvà,12

Website

Ga hier naar de website

Importante
Las fotografías en este sitio web www.nosvemos.nl son propiedad de los autores de este sitio web. No se puede utilizar ni copiar estas fotos.

bezienswaardigheden-valencia-universidad-la-nau