Dans tussen de palmbomen in hippe club L’Umbracle!

umbracle-valencia-uitgaan-club

Zin om een dansje te wagen als je in Valencia bent? Ga dan naar het megahippe L’Umbracle in Ciudad de las Artes y las Ciencias!

L’Umbracle

Ciudad de las Artes y las Ciencias is het grote architectonische spektakel van Valencia met allerlei verschillende gebouwen waaronder L’Umbracle. Overdag is L’Umbracle een botanische tuin waar je doorheen kunt lopen. Maar in de avond ontpopt een groot deel van deze tuin zich tot vette openluchtclub! Hier dans je tussen de palmbomen op hits van nu en vroeger en heb je een ge-wel-dig uitzicht over de andere gebouwen.

Maar er is meer! Want niet alleen in de tuin kun je tot in de late uurtjes dansen. Beneden zit Club Mya waar de hardere beats je tegemoet komen. Er is een zaal met house en techno en een zaal genaamd Mya Beat waar je kunt losgaan op hiphop en R&B.

VIP-lounge

Mocht je er helemaal een wilde avond van willen maken, dan kun je ook nog chillen in de VIP Lounge. Dan krijg je een eigen tafel en met lounge-stoelen tussen de palmbomen. Dit kost €150,- per fles drank. En bij die fles drank krijg je dan fruit, snacks en drankjes die je kunt mixen met de alcohol. Je betaalt dus niet per tafel, maar per fles.

Kledingvoorschriften

In L’Umbracle komen veel Spanjaarden en ook heel veel buitenlanders, zoals toeristen en studenten. Het is de hipste tent van Valencia en daar mag je je wel een beetje op kleden. Kun je in Nederland als vrouw nog in spijkerbroek en shirtje uit, dat is hier niet echt de bedoeling. Er zijn geen strikte kledingvoorschriften, maar in spijkerbroek ben je wel een uitzondering. Voor de man is het iets simpeler, hoef je niet per se in overhemd of lange broek. Maar laat je slippers wel thuis.

Entreeprijzen

De prijs voor een entreekaartje vooraf via internet is bijna altijd €12,-.
Aan de deur tot 02:30 uur kost het €13,- en daarna €16,-.
Bij je entreekaartje zit 1 drankje inbegrepen.

Openingstijden

De club is open van donderdag t/m zaterdag van 0:00uur tot 07:30uur.
Let op: Club Mya en Mya Beat beneden zijn het hele jaar door geopend.
L’Umbracle boven in de openlucht is alleen in de zomerperiode open.

Website

Kijk op de website van L’Umbracle en Club Mya voor alle feestjes!

Adres

Avinguda de l’ Autopista del Saler, 5

In VLOG 8 zijn we overdag in Ciudad de las Artes y las Ciencias en lopen we onder andere door L’Umbracle.

Wat vind je ervan?