Handgemaakte producten bij Cecilia Plaza

cecilia-plaza

Je kunt natuurlijk de grote winkelstraat afstruinen, maar nog leuker is het om winkeltjes tegen te komen die ietwat verstopt zitten en verrassend leuk blijken te zijn! Cecilia Plaza is er zo een. Hoewel de winkel niet groot is, blijf je hier met gemak een tijdje rondneuzen tussen de handgemaakte spullen van Diego en Cecilia.

De winkel vind je in de wijk El Carmen, naast het hippe tentje Almalibre. Zodra je de kleurrijke etalage ziet, wil je hier echt een kijkje nemen. Tassen, kussens, kaarten en kleden, noem het maar op. En alles is voorzien van prachtige opdrukken. Die zijn niet ergens in China bedacht en gefabriceerd. Nee, dit is allemaal het werk van Cecilia. Zij ontwerpt elke prent: vrolijke dierenkoppen, kleurrijke grachtenpanden, prachtige vogels, leuke fietsen en nog veel meer. Zij laat die vervolgens elders in Spanje op de producten drukken. Samen met haar man Diego knippen zij het vervolgens tot het eindproduct. Zo blijft het gehele proces binnen de Spaanse landsgrenzen, wat zij erg belangrijk vinden.

Cecilia Plaza bestaat inmiddels 3,5 jaar, waarvan het de laatste anderhalf jaar in dit huidige pand gehuisvest is. Inmiddels zijn hun spullen ook buiten Valencia te vinden, onder meer in Barcelona, Madrid en Alicante. En de spullen van Diego en Cecilia zijn zelfs in Nederland te vinden, namelijk bij Lab. Baarn.

Ben je op zoek naar een kleurrijke tas, gezellig kussen, mooi kinderspeelkleed of een leuk kaartje om te versturen? Loop dan zeker even bij Cecilia Plaza naar binnen.

Openingstijden
Maandag tot en met zaterdag: 10:00 uur tot 14:30 uur en van 17:00 uur tot 21:00 uur.

Website
Ga hier naar de Website (incl. online verkoop) van Cecilia Plaza

Importante
Las fotografías en este sitio web www.nosvemos.nl son propiedad de los autores de este sitio web. No se puede utilizar ni copiar estas fotos.

Adres
Calle Roteros, 14