Valenciaflats: fijne uitvalsbasis in de stad

Valenciaflats-centro-ciudad

Slaap via ¡NOS VEMOS! met korting bij Valenciaflats én ontvang een heerlijke fles wijn als welkomstcadeau op je kamer.

Hoe werkt het?
1. Ga naar de website van Valenciaflats
2. Gebruik de kortingscode NOSVEMOS en voer die in als promotiecode
3. Mail ons na het reserveren de boekingsbevestiging: nos.vemos.valencia@gmail.com
4. Geef in deze mail aan of je liever rode of witte wijn op je kamer hebt
5. Bij aankomst staat de fles wijn op je te wachten!

Haga una reserva en Valenciaflats con un descuento de ¡NOS VEMOS!. Introduzca el código de promoción NOSVEMOS en la página web de Valenciaflats cuando hagas su reserva y reciba el descuento. Después nos mande la confirmación de la reserva por correo electrónico (nos.vemos.valencia@gmail.com)  y obtenga una botella de vino en su habitación!

Use our promotion code to get a discount on your stay at Valenciaflats in Valencia! Apply the promotion code NOSVEMOS when you make your reservation online on the website of Valenciaflats. Send your confirmation of the booking to nos.vemos.valencia@gmail.com and receive a bottle of wine when you’ll arrive!

Valenciaflats

Het valt ons op dat steeds meer toeristen in de stad een appartement verkiezen boven een hotel. En daar springt Valenciaflats handig op in: het heeft inmiddels 7 aparthotels verspreid door de stad! Een van die aparthotels heet Centro Ciudad, twee straten bij ons vandaan, waar wij een nachtje gaan slapen.

Valenciaflats Centro Ciudad ligt aan de rand van het oude centrum, dichtbij Torres de Quart en de bekende overdekte markthal Mercat Central. Een buurt die wij op ons duimpje kennen en waarvan wij weten dat je niet middenin de drukte zit en er dus rustig kunt slapen.

Het appartement

We slapen op de vierde verdieping in een loft van ruim 50 vierkante meter die bedoeld is voor twee personen. Wat ons direct opvalt, is dat de loft heel licht is. De zijde van het balkon bestaat bijna geheel uit raam. Fijn, die ochtendzon! Het appartement is strak en keurig ingericht. Er is een keukenblok aanwezig met alle basisbenodigdheden, zoals een waterkoker, koffiepotje en inductiekookplaat. Voor de rest staat in de kamer een kleine ronde eettafel, hangt een televisie en staat een bank die tevens als slaapbank te gebruiken is.

De slaapkamer

En dan de slaapkamer. Ook hier is een groot raam aanwezig, wat echt een pluspunt is. Het bed is lekker breed en ligt heerlijk! In deze staat een ruime kledingkast waaraan een grote spiegel hangt. De badkamer is echt groot en heeft een fijne regendouche.

Fietsverhuur

Bij Valenciaflats is het mogelijk om fietsen te huren en op die manier de stad en omgeving te verkennen. Daarnaast heeft Valenciaflats ook een eigen app, Invalencia, waarmee je bijvoorbeeld korting bij restaurants kunt krijgen.

Omgeving

Vanaf Valenciaflats Centro Ciudad loop je in een paar minuten naar enkele mooie bezienswaardigheden! Denk aan de botanische tuin, Torres de Quart, Mercat Central en Jardín del Turia. In de ochtend kun je je ontbijtje halen bij de overdekte markthal Mercado Rojas Clemente. En handig: om de hoek bij het aparthotel zit de metrohalte Ángel Guimerá, waarvandaan je de metro rechtstreeks naar het vliegveld pakt.

Alle appartementen van Valenciaflats

Valenciaflats Centro Ciudad heeft zowel een appartement voor twee personen (plus optie voor 1 extra persoon die op de slaapbank kan slapen), alsook appartementen voor 3 personen of 2 volwassenen met 2 kinderen. Deze laatste appartementen hebben een groot terras van ruim 40 vierkante meter!

Zoals gezegd, is Valenciaflats Centro Ciudad niet de enige locatie die onder Valenciaflats valt. In totaal zijn er 7 aparthotels van Valenciaflats, verspreid door de stad en ze hebben ook nog 4 hotels in Valencia. Voor elk wat wils dus!

Adres

Calle de Espinosa 13

Website

Ga hier naar de website

Importante
Las fotografías en este sitio web www.nosvemos.nl son propiedad de los autores de este sitio web. No se puede utilizar ni copiar estas fotos.