Prachtige decoratie en mooi interieur bij Triggo

Triggo

Op het feestje Valencia Excellence ontmoetten wij eigenaar Víctor van de boetiek Triggo. Het klikte direct, dus vroeg hij ons om ook eens zijn winkel te bezoeken. We waren heel erg benieuwd en zijn daarom zo snel mogelijk een kijkje gaan nemen.

Je hebt interieurwinkels en je hebt interieurwinkels. Als je bij Triggo binnenkomt, voel je de warmte en kijk je je ogen uit. Van bedden tot lampen, van serviesgoed tot kussens, van kaarsen tot huisgeurtjes en ga zo maar door. Je vertoeft bij Triggo zo een halfuur en kunt hier zeker slagen voor als je iets moois nodig hebt voor in je huis. Ze hebben bij Triggo overal aan gedacht.

De weg ernaartoe is hartstikke leuk, want je pakt meteen Mercado de Colón mee. Daar doe je een hapje en een drankje bij Mi Cub, zodat je vol energie bij Triggo kunt snuisteren. Wat dacht je van een nieuwe vaas of een heerlijke parfum de maison van Lampe Berger Paris? Gekleurde kaarsen en hippe lampen. Bedenk het maar en grote kans dat je het vindt bij Triggo. En tijdens de herfst- en winterperiode kun je hier terecht voor de mooiste kerstdecoratie.

Ontwerpen en bruiloften
Kun je jouw lamp, bed, kast of bank niet vinden, dan kun je een medewerker vragen of er ook ontwerpmogelijkheden zijn. Zo heeft Triggo bijvoorbeeld Hotel Parque opnieuw ingericht. Stap je in het huwelijksbootje? Dan zorgt Triggo voor een prachtige aankleding.

Andere vestigingen
Ben je niet in Valencia? Gelukkig heeft Víctor ook nog twee andere winkels, namelijk in Murcia en Palma de Mallorca.

Openingstijden
De winkel is elke dag geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur

Website
Ga hier naar de website

Adres
Calle Cirilo Amorós, 58

Importante
Las fotografías en este sitio web www.nosvemos.nl son propiedad de los autores de este sitio web. No se puede utilizar ni copiar estas foto