ABCyou: slaap in een karakteristiek en sfeervol herenhuis

hotel-valencia-abcyou

Slaap met ¡NOS VEMOS! bij Bed & Breakfast ABCyou, ontvang een lekkere korting van 8% en een fles heerlijke Valenciaanse wijn op je kamer.

Hoe werkt het?
1. Ga naar de website van ABCyou
2. Gebruik de kortingscode nosvemosnr en voer die in als promotiecode
3. Mail ons na het reserveren de boekingsbevestiging: nos.vemos.valencia@gmail.com
4. Geef in deze mail aan of je liever rode of witte wijn op je kamer hebt
5. Bij aankomst staat de fles wijn op je te wachten!

Mocht het zo zijn dat een kortingscode plotseling niet werkt, stuur ons dan een mailtje en wij zorgen ervoor dat je alsnog korting krijgt!

Haga una reserva en hotel ABCyou con un descuento de 8% de ¡NOS VEMOS!. Introduzca el código de promoción nosvemosnr en la página web de ABCyou cuando hagas su reserva y reciba el descuento. Después nos mande la confirmación de la reserva por correo electrónico (nos.vemos.valencia@gmail.com)  y obtenga una botella de vino valenciano en su habitación!

Cuando el código no funciona, puedes enviarnos un correo electrónico y te damos el descuento.

Use our promotion code to get a discount of 8% on your stay at B&B ABCyou in Valencia! Apply the promotion code nosvemosnr when you make your reservation online on the website of ABCyou. Send your confirmation of the booking to nos.vemos.valencia@gmail.com and receive a bottle of Valencian wine when you’ll arrive!

If the promotion code does not work, send us a mail and we will give you the discount.

Bed & Breakfast ABCyou

Wij zijn allebei behoorlijk verknocht aan onze wijk El Carmen, dat in het oude stadscentrum van Valencia ligt en veel historie en sfeer ademt. Er zijn er ook velen die echter zweren bij de wijken L’Eixample en Ruzafa, de hippere, duurdere wijken van de stad. Met veel winkels, hippe eettentjes én leuke plekken om te slapen. Zo ligt op de grens van deze twee wijken Bed & Breakfast ABCyou. En wij besluiten hier eens een nachtje te slapen!

De route ernaartoe vanaf ons huis is al leuk. Zo passeer je de markthal, het plein Plaza del Ayuntamiento, de stierenarena en treinstation Estación del Norte. Vervolgens loop je een stukje via de grote winkelstraat Calle Colón om vervolgens iets verderop de straat Carrer de Martí in te lopen. Een straat met mooie appartementen, een paar winkels en enkele restaurants. We lopen naar nummer 10 en worden hartelijk welkom geheten bij ABCyou!

Na de eerste stap binnen voelen het direct al fijn. Het gebouw is prachtig en van binnen vrij oud en sfeervol. Binnen zit de Nederlandse Kris die ons welkom heet en met wie wij eerst een kopje koffie drinken. We zitten in een gezellige ruimte waar de volgende ochtend ook het ontbijt geserveerd zal worden. Hier kan men overigens ook gewoon naar binnen lopen voor een kopje koffie zonder in ABCyou te slapen. Zo komen er onder andere twee wat oudere Spaanse dames binnen voor café con leche. 

De kamers van ABCyou

Tijd om de kamer te bekijken! We zitten op 4 hoog, dus moeten even de kuiten trainen op de trappen. We steken de sleutel in het slot van onze kamer en zodra we binnenstappen, lijkt het net alsof we in een oud Amsterdams pand staan! Prachtige oude houten deuren en mooie ramen aan de achterkant. De slaapkamer heeft een in het oog springende vloer van keramiektegels, evenals de leuke keramiektegels bij de douchecabine.

Het appartement is vrij hoog en licht waardoor het ruim lijkt. Achterin is een leuke zitplek met een tafel en wat stoelen. Op tafel staat een papieren zak klaar en als we die openmaken, zitten er twee flesjes water en twee tubes shampoo in. Het voelt fijn om hier te zijn!

Ontbijt

De volgende ochtend worden we heerlijk wakker en hebben we allebei goed geslapen. We nemen een warme douche en gaan dan naar beneden, want daar staat een lekker ontbijt voor ons klaar. We krijgen allebei een houten dienblad met daarop een glaasje met yoghurt, muesli en vers fruit, een glas verse zumo de naranja, een stokbroodje met daarbij jamón y queso, boter en jam, een trosje druiven en natuurlijk een lekker kopje koffie. Heerlijk begin van de dag!

Tuin

Daarna bekijken we nog even de kleine achtertuin van ABCyou. Overal staan gezellige zitjes, veel planten en je kijkt vanuit de tuin op de achterkant van het Bed & Breakfast. Beneden zitten ook twee appartementen die openslaande deuren naar de tuin hebben!

Appartementen

ABCyou heeft verschillende soorten kamers waarvan ook enkele appartementen, één voor 4 personen en één voor 5 personen. Deze appartementen beschikken ook over een keuken. Beneden zijn twee kamers die aan de kleine tuin grenzen.

Fietsverhuur

Het is mogelijk om fietsen te huren bij ABCyou. Vraag bij het maken je reservering of in ABCyou naar de prijzen en voorwaarden.

Website

Ga hier naar de website van ABCyou voor meer informatie en reserveringen

Locatie

Carrer de Marti, 10

Importante
Las fotografías en este sitio web www.nosvemos.nl son propiedad de los autores de este sitio web. No se puede utilizar ni copiar estas fotos.