Welcomer Apartments Valencia: alles voor jezelf!

Welcomer-Apartments-Valencia

Hoe lekker is dat? Bij Welcomer Apartments Valencia heb helemaal je eigen appartement in een rustig straatje middenin het centrum van Valencia! Als je de steeg inloopt, is het een verrassing als je de grote ingang van Welcomer Apartments Valencia ziet. Een gigantisch groot stuk schuifglas in een karakteristiek en historisch pand. En binnen is het eveneens prachtig. Een uitgebikte muur en een soort tunnel naar de receptie toe om je aan te melden.

Welcomer Apartments Valencia

De dame die ons twee appartementen laat zien, is hartstikke aardig en spreekt verschillende talen, namelijk Spaans, Italiaans en Engels. Wat een grote keuken, woonkamer en slaapkamer in het eerste appartement voor 4 personen! Het tweede appartement is heel sfeervol, aan de straatkant, maar wel iets kleiner. Dit is voor twee personen. Wij mogen kiezen en het wordt nummer één!

Welcomer Apartments Valencia heeft in totaal 25 appartementen in verschillende groottes. Op zoek naar een klein appartement voor 2 personen? Dat kan! Liever met het hele gezin in een ruim appartement? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontbijten naast de Arabische muur

Welcomer Apartments Valencia heeft veel lichtinval en je kijkt uit op de historische Arabische muur. Deze zit aan Welcomer Apartments Valencia vast en vormt een deel van de patio. En je ziet zelfs een Arabische toren. Je wordt omgeven door één en al geschiedenis! Eet daarom je ontbijt op je balkon of in de patio naast de Arabische muur. Dit haal je bij de bakker of in Mercat Central. Lekkere croissantjes, een stokbroodje en een stukje fruit erbij.

Mi casa es su casa

Hoe zit het eigenlijk met Welcomer Apartments Valencia? Is het een hotel, B&B of aparthotel? Nee, je huurt eigenlijk een appartement van alle gemakken voorzien. Een mooie keuken met grote koelkast, kookplaat, pannen, bestek, magnetron…, badkamer met voor de eerste dag douchegel en shampoo en je kunt je eigen kleding en handdoeken wassen in je eigen wasmachine. Mi casa es su casa.