Hotel Boutique Balandret: wakker worden aan zee

hotel-boutique-Balandret-valencia

Een van dé pluspunten van Valencia is dat het aan zee ligt. Het strand is kilometers lang en tijdens de warme lente- en zomerdagen is het je allergrootste vriend. Natuurlijk is een verblijf in het centrum hartstikke leuk, maar net zo fijn is het om wakker te worden aan zee. En dat kan bij Hotel Boutique Balandret!

Slaap via ¡NOS VEMOS! met korting bij Casa del Patriarca én ontvang een heerlijke fles wijn als welkomstcadeau op je kamer.

Hoe werkt het?
1. Ga naar de website van Hotel Boutique Balandret
2. Gebruik de kortingscode nosvemos en voer die in als promotiecode naast tengo un código promocional. En klik op het vinkje. Jouw korting is nu verwerkt.
3. Mail ons na het reserveren de boekingsbevestiging: nos.vemos.valencia@gmail.com
4. Geef in deze mail aan of je liever rode of witte wijn op je kamer hebt
5. Bij aankomst staat de fles wijn op je te wachten!

Tu quieres, como nosotros, pasar en este hotel tan agradable con una vista sobre el mar? Eso es posible y ahora te damos un descuento! Por favor, escribe el código ‘nosvemos‘ en el parte: tengo un código promocional. Confirmarlo con la marca de verificación. Ahora tienes descuento. Además, ponemos un vino valenciano en tu habitación antes tu llegas.
Venga, venga, porque todo el mundo quiere pasar en Balandret!

Do you also, like us, want to stay in this very nice hotel at the beach? That’s possible and with a discount. Please, fill in the code ‘nosvemos‘ on the left side next to: tengo un código promocional. Confirm it and now you will have a discount. Above that we will give you a very nice Valencian wine when you arrive.
So, be quick, because a lot of people would like to stay at Balandret too!

Hotel Boutique Balandret

Hotel Boutique Balandret ligt aan het begin van het vier kilometer lange strand aan Paseo Neptuno, de gezellige boulevard van Valencia. We worden hier binnen welkom geheten door de manager van het hotel, Rebeca. Het valt ons in de hal direct op dat er veel Valenciaanse details in het interieur verstopt zitten. Rebeca legt uit dat Balandret inderdaad Valencia wil ademen. Het hotel is vernoemd naar het bekende schilderij ‘El Balandrito’ van de beroemde Valenciaanse schilder Joaquin Sorolla dat hij in de 19e eeuw op het strand tegenover het hotel maakte. Dit staat op de voorkant van het informatieboekje op de hotelkamer. Verder zien we een keramiekvloer en hangt er een grote trompettenlamp aan het plafond dat symbool staat voor de vele Valenciaanse orkesten.

Slaapkamer

We krijgen de sleutel van kamer 19 en worden heel blij als we op de tweede verdieping de deur van ons appartement openen; we hebben een waanzinnig uitzicht over het strand en de zee! De kamer is heel ruim en licht, mede door de vele lichtinval die binnenkomt via de openslaande deuren naar buiten. Bij het balkonnetje staan twee houten stoelen die je helemaal aan een zonvakantie doen denken. Verder staat er op een bijzettafeltje een koffiecupapparaat met daarbij 4 lekkere bonbons. En het bed is een grote boxspring dat erg lekker ligt en als we ’s ochtends de gordijnen opzij schuiven, voelen we de zon op ons gezicht schijnen terwijl we in bed liggen. Genieten!

Badkamer & ontbijt

De badkamer ziet er keurig uit met een gigantische inloopregendouche, grote wastafel met spiegel, toilet en bidet. En een klein Hollands tintje op de wastafel, want er staan 4 Rituals-flacons die we kunnen gebruiken onder de douche. Voor het ontbijt moeten we naar beneden, waar een buffet is en we een lekker Spaans ontbijtje nemen: pan con tomate met daarop jamón en manchego, een glaasje zumo de naranja, een kopje café solo, een croissant en magdalena en afsluitend een kiwi! Overigens is het ook mogelijk om bij het hotel te lunchen en te dineren, want aan het hotel zit restaurant Balandret vast.

Omgeving

Het hotel ligt op een mooie locatie aan het strand. Je loopt zo de zee in of flaneert over de boulevard. Maar je kunt ook naar de haven lopen of ’s avonds een dansje wagen in de Marina Beach Club. Je begeeft je in de wijk Cabanyal, die heel sfeervol is om doorheen te lopen. Hoewel hier veel huizen zijn vervallen, zijn ze nog steeds prachtig om te zien. Bovendien zijn er genoeg leuke tentjes waar je heerlijk en goedkoop kunt eten. Vanaf het strand kun je met de trein, bus of metro naar het centrum. Je kunt er ook voor kiezen om lekker op de fiets te stappen. Het is ongeveer een half uurtje fietsen en je passeert onder andere het voetbalstadion Mestalla van Valencia C.F. waar je een rondleiding kunt krijgen!

Fietsverhuur en activiteiten

Hotel Balandret biedt de mogelijkheid om fietsen te huren. Als je een excursie of activiteit wilt doen, kan het hotel je daarbij helpen. Vraag bij de receptie om alle informatie.

Adres

Paseo Neptuno, 20

Website

Ga hier naar de website