Agenda: 27 tot en met 29 oktober 2017

jardínes-de-viveros

27 t/m 29 oktober: Amstel Valencia Market
Het park Los Jardines de Viveros is omgetoverd tot een culinaire eettuin met allemaal culi-wagens. Overal wordt Amstel geschonken en de kok met het gerecht dat het beste bij een Amstel-variant past, wint €500,-. Er wordt muziek gespeeld. Geniet van de Spaanse gastronomie!

Tijden: vrijdag en zaterdag: 12:00 – 00:00 uur, zondag: 12:00 – 18:00 uur
Entree: gratis
Locatie:

t/m 29 oktober: Ruta del Medio
Een lekker aperitiefje in de namiddag, een medio. Om het drinken van een klein drankje te stimuleren en daaraan geld te verdienen onder het mom van een heerlijk moment met je vrienden doorbrengen, is Ruta del Medio in het leven geroepen. De barmannen in de aangesloten cafés doen hun uiterste best om een mooi drankje te serveren.
Wat dacht je van een glas met ijsblokjes, een aantal peperbolletjes, een scheutje Brandy, gemberbier en sinaasappelschilletjes? Even roeren en… delen maar! Het idee achter een medio, is dat je je aperitiefje deelt. Dus alle ingrediënten worden verdeelt over 2 glazen. Salud!

En wie doen eraan mee?

In de wijk El Carmen en Ciutat Vella: Mi Club, Pantalán 5, Lotelito, Ateneo Restaurante, Ateneo Sky Bar, Clandestino Bar, Taberna de la Reina, El Colmado de la Ribera, Le Marquis, Racó de L’Arnau, Down, Cortes 39, Vicentino, Café Infanta, Taberna El Clot, Tagomago, Vinotinto.

Ruzafa; Biplaza, Backstage, A Contracorriente, DeLorean Lounge Ruzzafa, Nolita Space, Pica’p, Bouet.

In de haven en bij het strand: Portolito, La Marcelina, Vivir sin dormir, Gabanna Beach, Vlue Arribar.

Bij Ciudad de las Artes y las Ciencias doet er één bar mee: On the Rocks.

Cánovas en Gran Vía: Upper Club, Turqueta, Bar Code, Nou Gourmet, On Beer, Saona, Vinoblanco, Bureau.

Wat vind je ervan?