Marina Beach Club: uitgaan aan het strand!

Marina-Beach-Club

Met de heerlijke Spaanse temperaturen blijf je in Valencia het liefst zo langs mogelijk op het strand. Hoe leuk is het dan om ’s avonds ook nog eens lekker te dansen aan zee? Het kan bij Marina Beach Club!

Marina Beach Club

Overdag met een cocktail aan het zwembad

Het strand van Valencia begint bij de haven en loopt 4 kilometer door naar La Patacona, zoals uitgelegd in onze vlog. Helemaal aan het begin van het strand zit Marina Beach Club. Je kunt er eigenlijk niet omheen, want je aandacht wordt er direct naartoe getrokken. Marina Beach Club wordt omringd door palmbomen en heeft een prachtig zwembad dat uitkijkt op het strand en de zee. Overdag kun je hier lekker chillen, zwemmen en lunchen. In de avond tijdens zonsondergang is dit een heerlijke plek om te dineren én te stappen!

In de avond met de voetjes van de vloer

’s Avonds verandert Marina Beach Club in een fantastische club in de open lucht. Het terras bestaat dan uit allerlei VIP-lounges waar je je eigen tafel kunt krijgen en kunt genieten van de lekkerste sushi, waterpijp en drank. Loop je iets verder door, dan kom je in het echte clubgedeelte waar kan worden gedanst! De hele zomer zijn allerlei DJ’s uitgenodigd die ervoor zorgen dat je geen moment kunt stoppen met dansen. Qua muziek verschilt het per DJ, maar het zijn voornamelijk bekende hits en lekkere beats. Er worden lekkere cocktails geschonken en er hangt een fijne sfeer.

Openingstijden

Marina Beach Club is elke dag open van 11:00 uur tot 03:30 uur. Ga er vanuit dat het rond middernacht lekker druk wordt in de club.

LET OP: De club van Marina Beach Club gaat op 26 april 2019 weer officieel open!

Prijzen en leeftijdsgrens

Entree = gratis
Toegang vanaf 21 jaar

De prijzen voor drankjes liggen ietsje hoger dan gemiddeld in Valencia, maar niet schokkend. Zo betaal je voor een gin-tonic €8,50.

Je kunt een VIP-tafel reserveren waarbij je flessen drank kunt bestellen met prijzen tussen de €130,- en €1.600,-. Afhankelijk van wat je wensen zijn. Je kunt daar lekker aan de shisha. De prijzen van een waterpijp liggen tussen de €35,- en €45,-. Als je in de VIP-lounge zit, kun je ook heerlijke sushi bestellen met heel redelijke prijzen.

Website

Kijk op de website voor de prijzen in de VIP-lounge en de agenda.

Locatie

Carrer Marina Real Juan Carlos I

Wat vind je ervan?