Vakantie Valencia met ¡NOS VEMOS!

Vakantie Valencia? Doe dat met een gerust hart. Daarom zetten wij alles voor je op een rijtje, want wij weten uit ervaring met welke vliegtuigmaatschappij je het meest ontspannen vliegt, bij welk autoverhuurbedrijf je zonder gedoe wegrijdt en waar je fijn kunt slapen en alle nachtrust krijgt. En waarschijnlijk wil je Valencia op de fiets ontdekken. Nou, dan regelen wij dat er zo dicht mogelijk bij je hotel een fiets klaarstaat. En alle uitjes tijdens je verblijf in deze prachtige stad, bestel je ook gewoon via ¡NOS VEMOS! Veel plezier!

Vliegen
We beginnen bij het begin, namelijk vliegtickets boeken. Luchthaven van vertrek is Schiphol. Zoals je weet, biedt KLM je comfort en is de service aan boord helemaal top. Bovendien spaar je punten met Flying Blue. Klik op de foto en boek je tickets.

Slapen
Ja, dat is zeker belangrijk. Je wilt namelijk van alles zien in Valencia en dan is een goede nachtrust van groot belang. Daarom hebben wij een lijstje met de fijnste accommodaties samengesteld. Als welkomstcadeau ontvang je van ons een fles lekkere wijn en met onze kortingscode krijg je ook nog eens een lekkere KORTING op al je overnachtingen.

accommodatie-valencia-korting

Rijden
Wellicht wil je de omgeving van Valencia ontdekken. Dan is een auto natuurlijk hartstikke handig. Wij boeken onze auto ook vaak bij Enterprise en dat gaat altijd van een leien dakje. Het personeel is aardig, de auto’s zijn keurig schoon en als je de auto terugbrengt, gaat dat soepel en snel.

Fietsen
Je kunt niet in Valencia zijn geweest en achteraf zeggen dat je de stad zonder fiets hebt ontdekt. Er ligt namelijk een heel netwerk aan fietspaden, dat steeds verder wordt uitgebreid. Met de fiets ben je sneller en zie je gewoon meer. Fiets naar het strand, door Jardín del Turia of naar El Saler. Mail ons je vakantieadres. Dan zorgen wij ervoor dat je daar dichtbij je fiets op kunt halen. Gids erbij? Dat kan!

fietsverhuur-valencia-fiets

Doen
Ga er lekker op uit! Begeef je tussen en in de mooie gebouwen van Ciudad de las Artes y las Ciencias, loop rond tussen de olifanten en giraffen in dierentuin BIOPARC en bezoek het stadion Mestalla van je Valenciaanse voetbalhelden. Meer zien van de Comunidad Valenciana? Ga dan ook naar een gaaf waterpark, bijvoorbeeld in Cullera. De entreekaarten krijg je vaak VOORDELIG, dus met een KORTING van ¡NOS VEMOS!

tickets-valencia

Koken
Ooit al eens paella gekookt? Bij Escuela de Arroces y Paella Valenciana weet je zeker dat je een chef paella wordt. Samen koop je de ingrediënten in bij de grootste overdekte markthal van Europa, Mercat Central de Valencia. En dan is het tijd voor je kookschort en koksmuts. Stroop je mouwen op, pak de spatel beet en ga ervoor! Dat allemaal met een KORTING van ¡NOS VEMOS!

cursus-paella-koken-valencia