Welcomer Apartments Valencia: alles voor jezelf!

Welcomer-Apartments-Valencia

Hoe lekker is dat? Bij Welcomer Apartments Valencia heb helemaal je eigen appartement in een rustig straatje middenin het centrum van Valencia! Als je de steeg inloopt, is het een verrassing als je de grote ingang van Welcomer Apartments Valencia ziet. Een gigantisch groot stuk schuifglas in een karakteristiek en historisch pand. En binnen is het eveneens prachtig. Een uitgebikte muur en een soort tunnel naar de receptie toe om je aan te melden.

Appartementen
De dame die ons twee appartementen laat zien, is hartstikke aardig en spreekt verschillende talen, namelijk Spaans, Italiaans en Engels. Wat een grote keuken, woonkamer en slaapkamer in het eerste appartement voor 4 personen! Blue Moon Apartments is nog maar een jaartje open en dat kun je ook wel zien. Alles is namelijk nieuw. Het tweede appartement is heel sfeervol, aan de straatkant, maar wel iets kleiner. Dit is voor twee personen. Wij mogen kiezen en het wordt nummer één!

Waarom? Het heeft veel lichtinval en je kijkt uit op de historische Arabische muur. Deze zit aan Blue Moon vast en vormt een deel van de patio. En je ziet zelfs een Arabische toren. Je wordt omgeven door één en al geschiedenis! Ook kunnen we in de ochtend een ontbijtje op het balkon eten. Wat een begin van de dag. Heerlijk!

Mi casa es su casa
En hoe zit het eigenlijk met Welcomer Apartments Valencia? Is het een hotel, B&B of aparthotel? Nee, je huurt eigenlijk een appartement van alle gemakken voorzien. Een mooie keuken met grote koelkast, kookplaat, pannen, bestek, magnetron…, badkamer met voor de eerste dag douchegel en shampoo en je kunt je eigen kleding en handdoeken wassen in je eigen wasmachine. Mi casa es su casa.

Ontbijt
Dit kun je helemaal zelf samenstellen in de supermarkt of Mercat Central. Of ga in de ochtend naar de bakker om de hoek voor lekkere verse croissantjes en een stokbroodje. Die kun je natuurlijk in je appartement oppeuzelen, maar de patio is ook een heel leuke optie.

Welcomer Apartments Valencia
Welcomer Apartments Valencia heeft in totaal 25 appartementen in verschillende groottes. Op zoek naar een klein appartement voor 2 personen? Dat kan! Liever met het hele gezin in een ruim appartement? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelig, simpel en snel een reis boeken met Op Reis Met Bo
Boek je een pakketreis naar Valencia met Op Reis Met Bo? Dan slaap je voor een mooie prijs bij Welcomer Apartments Valencia en helpen twee Travel Angels jou met het wegwijs maken in Valencia. In het Spaans ook wel angeles de viaje genoemd.

Locatie
Calle Portal de Valldigna, 8

Website 
Ga hier naar de website

Importante
Las fotografías en este sitio web www.nosvemos.nl son propiedad de los autores de este sitio web. No se puede utilizar ni copiar estas fotos.