MUEZ: café en mini-bibliotheek ineen!

Voor een ontbijt, lunch of goed glas wijn moet je bij café-librería MUEZ zijn! Het café heeft een heel prettige sfeer waar je ’s ochtends met een bakje koffie rustig de krant kunt doorbladeren en ’s middags een lekker glaasje wijn kunt drinken. MUEZ noemt zichzelf een café en mini-bieb. Ze hebben namelijk twee wanden vol met prachtige kookboeken staan, die je ook nog eens kunt kopen.

Dit leuke tentje zit min of meer verstopt tussen Mercat Central en Plaza Tossal. Het valt eigenlijk nauwelijks op en dat komt het café alleen maar ten goede. Er zitten bijna geen toeristen, maar het zit wél op een fraaie locatie. Je kunt gezellig binnen zitten en er staan ook wat tafeltjes buiten in de zon.

Prijzen
Om de prijs hoef je het zeker niet te laten. Voor een paar euro kun je goed ontbijten met bijvoorbeeld tostada of yoghurt met granola en fruit. Je betaalt nog geen €2,- voor een lekkere kop koffie of thee en een glas wijn kost niet meer dan €3,50. MUEZ heeft een eigen website waarop je de menukaart alvast kunt bekijken. Salud!

Adres:
Plaça del Mercat, 20

 

 

Wat vind je ervan?