El Rincón del Jamón: de kleinste hamzaak van Valencia!

el-rincón-del-jamón-valencia

El Rincón del Jamón is het kleinste, ongeveer twee bij vier meter, hamzaakje van Valencia en ligt middenin het centrum. Als je trek hebt in een lekker broodje ham, maar dan wel voor weinig geld, ga dan naar El Rincón del Jamón! Je moet er toevallig tegenaan lopen, want je merkt deze jamónspecialist niet op als je door Carrer d’en Llop loopt.

Voor slechts €1,95 heb je een bocadillo de jamón, een half stokbrood met heerlijke Spaanse ham. Liever iets anders als beleg? Ze hebben ook heerlijke kazen en andere soorten vleeswaren. En voor een eurootje meer krijg je er een drankje bij.

Voor de avond een plankje charcuterie en kaasjes vergezeld met een heerlijk wijntje? Dan ben je tevens aan het goede adres. El Rincón del Jamón bestaat al sinds 1913. Verstand van goede jamón hebben ze hier dus waarschijnlijk wel… En daarvan kun je vanaf nu genieten bij Mantequerias Lerma in Mercat Central.

Helaas is El Rincón del Jamón permanent gesloten. Gelukkig kun je wel dezelfde lekkere hammen bij Mantequerias Lerma in de markthal ‘Mercat Central’ kopen.

Adres
Carrer d’en Llop, 1

2 Comments on “El Rincón del Jamón: de kleinste hamzaak van Valencia!”

  1. jullie blogs&vlogs zijn een genot om te zien. Het wordt op een hele prettige en relaxte manier gebracht. De teksten bij de foto’s zijn ook heel aangenaam om te lezen. Alsof je een boek leest en niet kunt stoppen.
    Valencia? Here i come

Wat vind je ervan?