Casa las 2 Salchichas: ontspan midden in de natuur

sierra-mariola-casa-las-2-salchichas-spanje

Casa las 2 Salchichas

Wij overnachten bij de Vlaamse Geert en Ingrid in de rurale villa Casa las 2 Salchichas. De villa ligt middenin natuurgebied Sierra Mariola op kleine afstand van  Bocairent. Je begeeft je in de prachtige natuur, waardoor je volledig kunt ontspannen. Na een dag alles in de stad Bocairent te hebben bezichtigd, valt er een sluier over ons heen van sereniteit. Ingrid en Geert verwelkomen ons met hun twee worstenhondjes, die kwispelend om ons heen dartelen. Naar hen is het huis vernoemd, want salchicha betekent in het Spaans worst. We krijgen een heerlijk glas cava ter verwelkoming, proosten op het Spaanse leven en horen over hoe zij hier hun grote droom verwezenlijken met het bestieren van dit mooie huis.

Zwembad en lounge

De villa is prachtig en de kamer waarin wij slapen is mooi licht. De tuin met zwembad is in Ibiza-stijl: zitjes, loungebanken, hangmatten… en een fenomenaal uitzicht. Als je geluk hebt, zie je de zonsondergang. Dan verdwijnt de zon achter de bomen. Wauw! In de avond mogen we met Geert en Ingrid mee-eten en proosten we met een Spaans wijntje. Na het eten nog even borrelen en dan is het tijd voor onze nachtrust. In de ochtend genieten we nog even van de rust in de natuur.

Overnachten

Wil jij met 5% korting overnachten bij Casa las 2 Salchichas? Volg dan de volgende stappen:

  1. Mail je verblijfswensen naar casa.las.2salchichas@gmail.com met nos.vemos.valencia@gmail.com in de ‘cc’;
  2. Als er plek is op de door jou gewenste data, krijg je een bericht terug van Geert en Ingrid, eveneens met ons in de ‘cc’;
  3. Als je met de data, prijs en voorwaarden akkoord gaat en dat met ons in de ‘cc’ naar casa.las.2salchichas@gmail.com mailt, krijg je 5% korting.

Prijzen

Op normale dagen: €60,- per nacht
Op feestdagen: €80,- per nacht

Website

Ga naar de Facebook-pagina van Geert en Ingrid voor meer informatie

Bereikbaarheid

De villa van Geert en Ingrid is alleen per auto bereikbaar. Huur je auto hier.

Locatie

Diseminado Diseminados, 548
46880 Bocairent, Valencia, España

Wat vind je ervan?